De câtă forță, sacrificiu, demnitate, conștiință și luciditate este nevoie pentru a putea schimba un sistem tocmai cu oamenii care sunt rezultatul lui?


miercuri, 18 martie 2009

Noul inspector general de la Constanţa numit mai devreme decât trebuia?

Potrivit ziarului  Ziua de Constanţa, Petrică Miu ar fi trebuit să devină inspector şcolar general cu acte în regulă pe 23 martie
.
Luni, Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa a găzduit evenimentul de învestire a noului inspector general, social-democratul Petrică Miu. 
Primari, directori ai unităţilor de învăţământ şi reprezentanţi ai administraţiei locale s-au reunit pentru a asista la numirea acestuia în funcţia de conducerea a instituţiei, într-un moment greşit. Se pare că profesorul Petrică Miu ar fi trebuit să devină inspector şcolar general cu acte în regulă de pe 23 martie. Potrivit prefectului Constanţei, Liviu Tit Brăiloiu, a avut loc o confuzie, o greşeală de redactare în ordinul ministerului. El a mai explicat că a purtat o discuţie pe această problemă cu ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, şi este posibil să fie trimisă o rectificare. În cazul acesta, Instituţia Prefectului Judeţul Constanţa va înştiinţa, printr-un comunicat de presă, schimbarea. Cert este că, indiferent de data la care ar fi trebuit să aibă loc învestirea, Petrică Miu rămâne inspector şcolar general.