De câtă forță, sacrificiu, demnitate, conștiință și luciditate este nevoie pentru a putea schimba un sistem tocmai cu oamenii care sunt rezultatul lui?


joi, 9 aprilie 2009

Băsescu va pierde

Băsescu va pierde alegerile, nu mai am nicio îndoială. Faptul că Principele Radu va candida la preşedinţia României mă bucură enorm. Aşa cum mă bucură şi o eventuală candidatură a lui Crin Antonescu. Sper ca Băsescu să nu intre în turul doi şi aştept cu interes o confruntare finală între Crin Antonescu şi Principele Radu. Pentru prima dată în ultimii 20 ani, românii au ocazia să nu mai voteze negativ, împotriva cuiva, ci pentru cineva anume. Să avem de ales între Crin Antonescu şi Principele Radu este unul dintre cele mai bune lucruri care ni se puteau întâmpla. Sper să nu ratăm ocazia. Şi sper ca eventuala confruntare între cei doi intelectuali să fie un spectacol al ideilor, o lecţie de patriotism simplu, un exemplu de decenţă şi inteligenţă. 
.
Potrivit ziarului Gândul, Principele Radu îşi va anunţa, în această seară, candidatura la preşedinţia României, într-un discurs pe care îl va rosti la Palatul Elisabeta