De câtă forță, sacrificiu, demnitate, conștiință și luciditate este nevoie pentru a putea schimba un sistem tocmai cu oamenii care sunt rezultatul lui?


joi, 3 martie 2016

50% reducere la abonamentul pe mijloacele de transport în comun pentru personalul didactic și nedidactic din Municipiul Constanța

Sursa: comunicatul Sindicatului Liber al Salariaților din Învățământul Preuniversitar Constanța


Între prioritățile Sindicatului Liber al Salariaților din Învățământul Preuniversitar Constanța din anul școlar 2015-2016 privind obținerea unor facilități pentru membrii săi din unitățile/instituțiile de învățământ s-a aflat și obținerea gratuității/reducerii abonamentelor pe mijloacele de transport în comun. 
Demersurile au fost făcute atât verbal, în întâlnirile de la nivelul comisiilor de dialog social de la nivel local, cât și în scris. 
Prin hotărârea Consiliului Local al Municipiului Constanța din data de 23.02.2016, personalul didactic și nedidactic va beneficia de reducerea cu 50% a costurilor abonamentului pe mijloacele de transport în comun ale R.A.T.C. din Municipiul Constanța. 
Gândită, în exclusivitate, ca o solicitare pentru membrii de sindicat, hotărârea de acordare a reducerii de 50% la abonamentul pe mijloacele de transport în comun își produce efectele asupra tuturor salariaților din învățământ, indiferent dacă aceștia sunt sau nu membrii sindicatului.