De câtă forță, sacrificiu, demnitate, conștiință și luciditate este nevoie pentru a putea schimba un sistem tocmai cu oamenii care sunt rezultatul lui?


marți, 21 aprilie 2009

Deci, nu sunt bani pentru tichete cadou şi la Constanţa?

Daca in urma cu un an Primaria Constanta a cheltuit pe cafelele si ceaiurile pensionarilor 74.000 de lei, anul acesta plateste peste 720.000 de lei, adica de zece ori mai mult.
Primarul Radu Mazare vrea sa spuna ca, in numai un an, o cafea s-a scumpit de zece ori. Asta desi distribuitorul a ramas acelasi, fosta firma a pesedistului Ovidiu Chirca, om de baza al echipei Mazare, scrie Ziua de Constanta .
Serviciul de instalare a automatelor de preparare a bauturilor calde a fost atribuit tot SC Prodigy Corporation. Primaria Constanta instiinta, prin anuntul publicat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice pe 24 decembrie 2008, ca este in cautarea unui furnizor de ceaiuri si cafele si pentru 2009.
Dupa ce a dat sfoara in tara printr-o licitatie deschisa ca este in cautarea unui furnizor de ceaiuri si cafele, pe 20 februarie contractul a fost atribuit tot firmei Prodigy Corporation, singura care a fost interesata de oferta.
Valoarea estimata pe care municipalitatea era dispusa sa o ofere contra cafelelor pe un an ale pensionarilor, era de 666.900 lei fara TVA. Asta in contextul in care, in 2008, Primaria Constanta a dat pe cafelele seniorilor aproximativ 75.000 de lei. Ceea ce inseamna ca anul acesta, municipalitatea reprezentata de Radu Mazare mai mult decat estimase initial pe "tratatiile" principalilor votanti ai actualului primar, avand in vedere ca suma finala este de 720.000 de lei.
sursa: www.ziuaconstanta.ro