De câtă forță, sacrificiu, demnitate, conștiință și luciditate este nevoie pentru a putea schimba un sistem tocmai cu oamenii care sunt rezultatul lui?


Abonează-te la sinvlex și pe Facebook !

contact

Întrucât există o mare probabilitate ca răspunsul la întrebarea dumneavoastră să existe deja pe acest blog, vă rog ca, înainte de a trimite e-mail, să folosiţi funcţia de căutare plasată pe colona din dreapta - sus.

  • Acest blog nu reprezintă poziţia sindicatului pentru care lucrez, ci o poziţie personală, bazată pe dreptul constituiţional la libera exprimare.
  • Unele articolele de pe acest blog (în special cele postate în anii anteriori) pot face trimitere la acte normative care nu mai sunt în vigoare.    
  • Conţinutul blogului are caracter pur informativ şi nu se substituie publicaţiilor oficiale.
  • Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele neconcordanţe sau erori care pot apărea, la un moment dat, între conţinutul blogului şi informaţiile reale/oficiale. Este denunţată expres orice responsabilitate profesională sau de altă natură faţa de orice persoană, cu privire la orice consecinţă ce rezultă din faptul acţiunii sau inacţiunii bazate în întregime sau în parte pe opiniile/textele de pe acest blog. 
e-mail: sinvlex@yahoo.com