De câtă forță, sacrificiu, demnitate, conștiință și luciditate este nevoie pentru a putea schimba un sistem tocmai cu oamenii care sunt rezultatul lui?


Abonează-te la sinvlex și pe Facebook !

luni, 5 decembrie 2011

Radu Tudor: Ne aşteaptă un razboi pe viaţă şi pe moarte cu asasinii democraţiei romaneşti

Radu Tudor : Marea golănie politică pentru alegerile din 2012, comasarea alegerilor, va fi facută printr-un alt procedeu de la periferia democraţiei: asumarea Guvernului. Dacă nici de această dată opoziţia (USL) nu face un gest serios şi foarte dur, falsificarea alegerilor de anul viitor nu mai poate fi oprită. E ultima bătalie pentru ca votul masiv al oamenilor pentru schimbare (intre 55 si 60%) să nu fie măsluit de actuala putere. Am reţinut şi afirmaţia lui Cristian Pîrvulescu, preşedintele Asociaţiei Pro Democraţia potrivit căreia primarii care-şi depasesc mandatul de 4 ani vor avea TOŢI plângeri penale. Ne aşteaptă un război pe viaţă şi pe moarte cu asasinii democraţiei româneşti, faimoşii portocalii lobotomaţi.

sursa: facebook

Un comentariu:

Robert-Ionut CHIRIAC spunea...

Ne apropiam vertiginos de finalul de an si salarizarea din sectorul public era in ceata, insa in Parlament se dezbate de mult timp pe subiect. Cheita pe care au gasit-o dnii guvernanti de data asta ocoleste adoptarea unei legi tranzitorii distincte si urmeaza calea aprobarii in Parlament a unei ordonante de urgenta mai vechi, printr-o lege in care se strecoara cateva prevederi esentiale (cateva zeci de prevederi!) Urmand link-ul de mai jos si vizualizand documentele atasate, puteti afla intreaga poveste a salarizarii personalului bugetar pe anul 2012
http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck.proiect?cam=2&idp=12139