De câtă forță, sacrificiu, demnitate, conștiință și luciditate este nevoie pentru a putea schimba un sistem tocmai cu oamenii care sunt rezultatul lui?


Abonează-te la sinvlex și pe Facebook !

joi, 29 ianuarie 2009

Cerere pentru decontarea contravalorii călătoriilor pe mijloacele de transport în comun - model orientativ

Către
Consiliul Local al Comunei/Oraşului.............................
Consiliul de Administraţie al unităţii de învăţământ........................Domnule Primar/Director,
 

Subsemnatul, ............................................., având funcţia didactică de ...................., în cadrul unităţii de învăţământ ................................., în temeiul  INSTRUCŢIUNILOR  nr. 2 din 17 februarie 2011 privind decontarea navetei cadrelor didactice, publicate în Monitorul Oficial nr. 12/17.02.2011 solicit decontarea contravalorii călătoriilor pe mijloacele de transport în comun *** din localitatea de reşedinţă .............. la locul de muncă .................... şi de la locul de muncă în localitatea de reşedinţă pentru luna …………………, zilele de .................... anul …………….., conform pontajului zilnic efectuat de conducerea unităţii de învăţământ.
Anexez prezentei factura/abonamentul/biletele de călătorie având seria/nr ................

Data .................
Semnătura ....................


*** După caz, se poate solicita şi:
Decontarea a 7,5 l benzină Premium la 100 km parcurşi, dacă transportul se face cu autoturismul proprietate personală, în cazul în care nu există mijloace de transport în comun între localitatea de reşedinţă şi sediul unităţii de învăţământ.
În cazul în care există mijloc de transport în comun, dar personalul didactic preferă să circule cu autoturismul proprietate personală, urmează a se deconta contravaloarea abonamentului lunar pe respectivul mijloc de transport în comun.

**** Pentru cerere se va solicita număr de înregistrare de la consiliul local; în cazul refuzului de înregistrare a cererii, aceasta, împreună cu documentele de transport anexate va fi transmisă prin poştă, cu confirmare de primire.
***** Recomandăm solocitantului să păstreze copii ale documentele de transport anexate.
****** De acest decont beneficiază şi personalul didactic auxiliar.

7 comentarii:

Anonim spunea...

As dori o interpretare a articolului 176 din legea invatamantului care se refera la decontarea cheltulielilor cu naveta elevilor din clasele a XI-a si a a XII-a care nu au posibilitate de studiu in localitatea unde domiciliaza si care fac o naveta de 15 km. La unele licee nu se deconteaza justificarea fiind ca acest articol se refera doar la inv. obligatoriu. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns pe e-mail: cristigogu64@yahoo.com

Dan spunea...

Buna ziua,
Decontarea se face pentru tot abonamentul lunar chiar daca respectivul cadru didactic nu are ore in toate ziele saptamanei? Decontarea are loc si pentru cadrele didactice cu domiciliul in aceiasi comuna dar alt sat? sau care are ore la mai multe unitati subordonate scolii cu personalitate juridica? (Avem o comuna cu 5 sate dintre care 4 au scoala proprie - 2 scoli I - VIII si 2 scoli I - IV, toate avand un singur director, cel de la scoala din satul resedinta de comuna, exista printre cadrele didactice care predau si cadre cu domiciliul intr-unul din satele componente ale comunei care din diferite motive au ore la cel putin doua dintre scolile arondate la cea coordonatoare). Va mulumesc

POP spunea...

Buna ziua,
Pentru decontarea transportului la si de la locul de munca este necesara depunerea lunara de catrea solicitant a cererii pentru decont sau este suficienta depunerea unei singure cereri pentru decontarea transportului pentru tot anul scolar 2009-2010.
Va multumesc anticipat.

Anonim spunea...

fac naveta 2 zile pe sapt. Decontarea contravalorii abonamentului se raporteaza la 30 de zile sau 20 de zile lucratoare .

Anonim spunea...

Buna seara,
Sunt invatator din Covasna, anul trecut am lucrat la o scoala care se afla la 50 de km de locuinta mea, acest drum am parcurs in fiecare zi cu masina mea, am depus cererea pentru decontarea transportului, dar pina acum nimic, numai minciuni.Intrebarea mea este, pot sa recuperez vreodata acesti bani,sau nu? Va rog sa ma ajutati cu un raspuns pe e-mail: avargyasi@freemail.hu MULTUMESC

Anonim spunea...

Buna seara
Am nevoie si eu de sfatul cuiva cu privre la situatia pe care o intampin.Fac naveta zilnic 60km dus- intors pana la scoala unde predau de la 12 septembrie 2011.Pe aceasta ruta nu exista mijloc de transport in comun ,fiind nevoita sa fac naveta cu autoturismul personal.Primarul nu vrea sa imi deconteze pe motiv ca nu am abonament.deconteaza doar unui singur coleg care are abonament.Este normal?

Anonim spunea...

pesionar la po merg doua zile pe saptamana fie cu mijloc de tansport de la firme diferite fie cu "ocazie" biletele anexate la cerere sunt diferite dupa firme (in functie de orarul sc ) nu mi se aproba decontul de primarie DE CE? poate sc si prim sa accepte sau sa refuze dupa bunul plac ?