De câtă forță, sacrificiu, demnitate, conștiință și luciditate este nevoie pentru a putea schimba un sistem tocmai cu oamenii care sunt rezultatul lui?


Abonează-te la sinvlex și pe Facebook !

marți, 26 iunie 2012

Nu vă e jenă?

Of, cum se mai dau bine unii pe lângă domnul ministru Liviu Marian Pop și cum  nu-l mai slăbesc cu laudele în public! Și n-au trecut două luni de când îl boscorodeau pe la spate, criticându-i activitatea sindicală. Numai că atunci nu era ministru... Băi, cum de nu vă e jenă să fiți atât de fățarnici !? 

3 comentarii:

Mihai Contanu spunea...

-ai dreptate
-nu era bun ca secretar executiv fsli
-era luat in deradere
-acum este ministru si unii colegii il lauda in permanenta

Anonim spunea...

Este JENANT domnule jurist Emilian Avramescu sa interpretati legile dupa bunul plac si fara nici o logica! Sunteti un papagal si un demagog care nu ar trebui sa reprezintati castravetii si rosiile din piata in fata consumatorilor nicidecum invatamantul! Sindicatul ar trebui sa caute alt jurist mult mai responsabil si onest! La cei 3500lei pe care ii incasati lunar sindicatul ar putea avea 3 juristi profesionisti

Anonim spunea...

Măi, boule, sindicatul ar trebui sa-si caute un nou presedinte, nu un nou jurist. Un presedinte mai ieftin, ca asta ne costa 60 de milioane pe luna.