De câtă forță, sacrificiu, demnitate, conștiință și luciditate este nevoie pentru a putea schimba un sistem tocmai cu oamenii care sunt rezultatul lui?


Abonează-te la sinvlex și pe Facebook !

marți, 14 ianuarie 2014

Oficial - decontul navetei se acordă şi personalului didactic auxiliar

LEGE nr. 1/2014 pentru modificarea art. 105 alin. (2) lit. f) din Legea educaţiei naţionale nr. 1/2011

Parlamentul României adoptă prezenta lege.
Articol unic

1.Articolul 105 alin. (2) lit. f) din Legea educaţiei naţionale nr. 1/2011, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 18 din 10 ianuarie 2011, cu modificările şi completările ulterioare, se modifică şi va avea următorul cuprins:

"f) cheltuielile pentru naveta cadrelor didactice şi a personalului didactic auxiliar, conform legii;"
****
Această lege a fost adoptată de Parlamentul României, cu respectarea prevederilor art. 75 şi ale art. 76 alin. (1) din Constituţia României, republicată.

Publicat în Monitorul Oficial cu numărul 24 din data de 13 ianuarie 2014

4 comentarii:

Anonim spunea...

Este foarte bine ca se mai reglementeaza unele situatii, dar oare situatia personalului nedidactic din unitatile de invatamant preuniversitar, cand se va clarifica?(...muncitor calificat, peste 16 ani in aceeasi unitate, salarul minim pe economie... salar net: 699 lei. Nu mai exista nici macar sporul de vechime.)

Anonim spunea...

Da ai dreptate

sorin spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
sorin spunea...

sunt parinte a doi copii cu autism cu handicap grav.fac naveta de la domiciliu pana la scoala lor speciala aprope zilnic cu masina personala,150km dus-intors,deoarece in localitatea de domiciliu nu exista scoala speciala.cui ar trebui sa ma adresez sa mi se deconteze carburantul?????
scoala nu imi deconteaza decat 8 calatorii(cu masini de transport in comun) ca am peste 50 km distanta .multumesc anticipat