De câtă forță, sacrificiu, demnitate, conștiință și luciditate este nevoie pentru a putea schimba un sistem tocmai cu oamenii care sunt rezultatul lui?


Abonează-te la sinvlex și pe Facebook !

joi, 8 martie 2012

E DREPTUL TĂU! SUNT BANII TĂI! PARTICIPĂ LA UN EXERCIŢIU DEMOCRATIC FUNDAMENTAL !

AVEM PUTEREA DE A INFLUENŢA DECIZIA POLITICĂ ! AVEM DREPTUL DE A INFLUENŢA DECIZIA POLITICĂ ! AVEM OBLIGAŢIA DE A INFLUENŢA DECIZIA POLITICĂ !
TREBUIE DOAR SĂ NE IMPLICĂM. TREBUIE DOAR SĂ VORBIM. SĂ NE SPUNEM PĂREREA. O PUTEM FACE ÎN 21 MARTIE 2012. ŞI MEREU DE ATUNCI ÎNAINTE !

Într-o democraţie autentică, influenţarea deciziilor politice care afectează viaţa socială şi economică a cetăţenilor se realizează prin implicarea societăţii civile, ca un mecanism reglator, complementar celor instituite constituţional. Este un exerciţiu democratic fundamental.
Coaliţia Naţională pentru Statul de Drept a declanşat o campanie menită să identifice soluţii care ar putea permite plata drepturilor câştigate de salariaţii bugetari prin hotărâri judecătoreşti - ALTELE DECÂT CEA A EŞALONĂRII PLĂŢILOR PÂNĂ ÎN ANUL 2016.
Vă invităm, prin urmare, să vă alăturaţi campaniei noastre:
  • fie prin aderarea la această coaliţie, ca partener, până la data de 15 martie 2012
  • fie prin depunerea/transmiterea unei depoziţii în cadrul audierii publice pe care o vom organiza în data de 21 martie 2012, la Bucureşti (depoziţia trebuie depusă/transmisă până la data de 15 martie 2012) 
Depoziţia reprezintă punctul dumneavoastră de vedere faţă de una dintre soluţiile propuse de noi, dar se poate constitui şi într-o soluţie proprie, construită pe baza argumentelor dumneavoastră. 
Toate detaliile despre modul în care trebuie întocmită depoziţia şi regulamentul audierii publice pot fi găsite AICI

La audierea publică poate participa orice persoană interesată, fizică sau juridică; cu singura condiţie de a respecta regulile prestabilite de iniţiatori. Vezi regulamentul audierii publice din data de 21 martie 2012.