De câtă forță, sacrificiu, demnitate, conștiință și luciditate este nevoie pentru a putea schimba un sistem tocmai cu oamenii care sunt rezultatul lui?


Abonează-te la sinvlex și pe Facebook !

joi, 13 mai 2010

Directorii care au formulat recursuri vor fi excluşi din sindicat

Potrivit site-ului oficial al Sindicatului Liber al Salariaţilor din Învăţământul Preuniversitar Constanţa, directorii unităţilor de învăţământ care au avut statutul de reclamanţii (ca membri de sindicat) vor fi excluşi din sindicat, dacă vor formula recurs împotriva sentinţelor favorabile pronunţate de Tribunal în cadrul proceselor privind majorarea salariilor conform Legii nr. 221/2008.
De asemenea, prin hotărâre a Consiliului Director al S.L.S.I.P. s-a solicitat oficial Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ să-şi asume declanşarea şi organizarea conflictului de muncă şi a grevei ce se preconizează odată cu sfârşitul lunii mai.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Dar, inspectorii care sunt tot personal de conducere si au girat recursurile formulate au fost si ei exclusi din sindicat, sau au fost pastrati pentru a beneficia de avantajele oferite de calitatea de sindicalist?

Emilian Avrămescu spunea...

Nu stiu sa existe inspectori membri de sindicat. Ce intelegeti prin "au girat recursurile"?