De câtă forță, sacrificiu, demnitate, conștiință și luciditate este nevoie pentru a putea schimba un sistem tocmai cu oamenii care sunt rezultatul lui?


Abonează-te la sinvlex și pe Facebook !

duminică, 28 noiembrie 2010

Întâlnire de lucru a Departamentului Juridic al F.S.L.I.

30 noiembrie - 02 decembrie,  întâlnirea de lucru a Departamentului Juridic al Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ.
Tematica discuţiilor:
1) Proiectul Codului dialogului social;
2) Analiza practicii judiciare referitoare la aplicarea Legii nr.118/2010;
3) Aspecte juridice curente.

2 comentarii:

Lenuta spunea...

Fiind vorba de aspecte juridice, va rog sa analizati comisia paritara din martie 2010 din Neamt, prin care FSLI Neamt a semnat pentru incadrarea invatatorilor cu gr. I si 25 ani vechime pe 16 ore ! Sunt directori care au platit 2 ore acestor invatatori, indiferent de nr de ore din planul cadru, pana cand s-a dat aceasta comisie paritara. S-a ascuns adresa MECTS tot din martie 2010, prin care ministrul arata ca trebuie sa se scada 2 ore din planul- cadru ! Directorii au dorit sa respecte legea, dar sindicatul nemtean, NU !
Va rog sa ne anuntati care este valabilitatea unei comisii paritare, cum poate fi ea contestata.
Credeti ca mai este valabila cu anul scolar viitor? (evident, in functie de noua lege a educatiei).
Ce se intampla cu Fisa postului pentru invatatori ? Am primit-o s-o semnez, dar am refuzat, considerand ca e depasita ! Ce sa facem in acest sens ?
Multumesc !

Anonim spunea...

Google AdWords, the Google search results and advertising network as well as provides business development. To people seeking information about products and services online. Easy to geo-target for the budget and prospects for control.