De câtă forță, sacrificiu, demnitate, conștiință și luciditate este nevoie pentru a putea schimba un sistem tocmai cu oamenii care sunt rezultatul lui?


joi, 10 noiembrie 2011

Solicitare adresată liderilor grupelor sindicale din Judeţul Constanţa

Liderii grupelor sindicale din şcolile constănţene sunt rugaţi să comunice Sindicatului o STATISTICA PRIVIND REPARTIZAREA MEMBRILOR DE SINDICAT ÎN FUNCŢIE DE BANCA LA CARE DEŢIN CONTUL DE SALARIU (CARDUL DE SALARIU) până vineri, 11.11.2011, ora 16,00 sau cu ocazia Coferinţei Judeţene care va avea loc sâmbătă, 12.11.2011, ora 12,00 la Casa de Cultură a Sindicatelor – sala mică.
Conform site-ului S.L.S.I.P. Constanţa, statistica este necesară în vederea încheierii documentului de reţinere a cotizaţiei sindicale de către bancă – direct de pe cardul de salariu al fiecărui membru de sindicat (debit direct în contul S.L.S.I.P. Constanţa). Tranzacţia nu va implica plata niciunui comision pentru membrii de sindicat care vor semna împuternicirea către bancă (comision zero).

DESCARCĂ AICI FORMULAR STATISTICĂ NR. CARDURI DE SALARIU


Raportat la prevederile art. 163 din Codul muncii – republicat, transmiterea acestor date nu reprezintă o încălcare a principiului confidenţialităţii salariului, pe de o parte pentru că nu se solicită precizarea cuantumului salariilor sau date cu caracter personal ale salariaţilor, iar, pe de altă parte, pentru că statistica este efectuată în scopul promovării intereselor şi apărării drepturilor salariaţilor, în strictă legătură cu interesele acestora şi în relaţia lor directă cu angajatorul, fiind obligatoriu a fi comunicată sindicatului.

sursa: www.sinv.ro