De câtă forță, sacrificiu, demnitate, conștiință și luciditate este nevoie pentru a putea schimba un sistem tocmai cu oamenii care sunt rezultatul lui?


Abonează-te la sinvlex și pe Facebook !

miercuri, 12 noiembrie 2008

Cererea pentru acordarea ajutorului pentru naşterea fiecărui copil ***

MODEL ORIENTATIV

Către
Unitatea de învăţământ................................


Domnule Director,


Subsemnata,......................................salariată în cadrul unităţii de învăţământ..........................................., în funcţia de .........................., în temeiul art. 36 (5) lit. f) din Contractul Colectiv de Muncă Unic la Nivel de Ramură Învăţământ, coroborat cu art. 51 lit. c) din Contractul Colectiv de Muncă Unic la Nivel Naţional, vă rog să-mi aprobaţi plata ajutorului pentru naşterea fiecărui copil, în cuantumul unui salariu mediu pe unitatea de învăţământ.
Anexez prezentei copia certificatului de naştere al copilului..................................


Data............... Semnătura...........................


Domnului Director al unităţii de învăţământ..........................................*** Cererea va fi depusă şi înregistrată la registratura (secretariatul) unităţii de învăţământ. Precizăm că refuzul unităţii de învăţământ de a înregistra cererea este o încălcare a legii. Totuşi, un eventual refuz poate fi contracarat prin trimiterea cererii prin poştă, cu confirmare de primire.
Cererile privind valorificarea acestui drept pot fi făcute de către persoanele interesate IN TERMEN DE 3 ANI de la naşterea dreptului (copilului).


Amănunte despre ajutorul pentru naşterea fiecărui copil: aici

4 comentarii:

Anonim spunea...

multumesc din suflet pentru ajutorul dat. m ati scutit de timp pierdut mai ales acum, cand sunt mamica.

Anonim spunea...

Restaurants in the United States. Search or browse list of restaurants. http://restaurants-us.com/tx/Laredo/La%20Posada%20Hotel%2FSuites/78040/

Anonim spunea...

http://insuranceinstates.com/washington/Seattle/Perkins%20Coie%20Llp%3A%20Berenstain%20Ronald%20L/98101/

Anonim spunea...

Mai e valabila si astazi aceasta lege? Lucrez in invatatmant, am nascut in decembrie 2010, si mi s-a spus ca s-a taiat orice ajutor financiar! Multumesc !