De câtă forță, sacrificiu, demnitate, conștiință și luciditate este nevoie pentru a putea schimba un sistem tocmai cu oamenii care sunt rezultatul lui?


Abonează-te la sinvlex și pe Facebook !

vineri, 28 noiembrie 2014

H.G. nr. 1056/2014 privind repartizarea sumelor necesare plăţii salariilor şi hotărârilor judecătoreşti în învăţământul preuniversitar
9 comentarii:

Anonim spunea...

Si Constanța?

Anonim spunea...

Nici Tulcea nu primește...

Emilian Avramescu spunea...

Acestea sunt sume necesare deficitului de salarii si hotarari judecatoresti pe 2014 (acolo unde exista). Se asteapta o ordonanta de urgenta pentru plata hotararilor judecatoresti pe 2015.

Anonim spunea...

Sindicatul ce face pentru acei profesori care nu au fost trecuți pe liste atunci când s-au intentat procesele? Oare nu puteți să propuneți o ordonanță de urgență în care să fim și noi cuprinși cu aceste sume care nu le luam? Suntem câte 4-5 profesori în fiecare școală. Ce trebuie să facem, să intrăm în greva foamei sau să ne sinucidem? Se pare că doar așa va face și pentru noi cineva ceva! Sau poate nici atunci! Plătim sindicatul la fel ca toți ceilalți care se bucură de cei 6000; 7000; 8000; în funcție de vechime. Multumim pentru ceea ce faceți pentru noi!

Emilian Avramescu spunea...

Din cate stiu, toate sindicatele din tara au oferit posibilitatea celor care nu au putut sau nu au dorit sa semneze initial listele, sa initieze ulterior procese in acest sens. Numai ca acest lucru se putea face intr-un anumit termen legal.

Anonim spunea...

ANONIM.
LA ALBA IULIA LA UN LICEU NI SA COMUNICAT INTR-O SEDINTA DE CONS. PROF. CA NI NSE VA DA 40% DIN SUMA TOTALA, ATAT SA ALOCAT. ATENTIE DIRECTORII, CONTABILII, SECRETARELE EI IMPART BANII. DEOARECE EI TREBUIE SA RAPORTEZE SUMA PE SCOALA.
SA VINA CONTROALELE PE EI.....

Anonim spunea...

SA VERIFICE AUTORITATILE ABILITATE CE SUME RAPORTEAZA FIECARE SCOALA DIN ORASUL ALBA IULIA......POATE SE SESIZEAZA CINEVA

Anonim spunea...

Buna ziua. Sunt profesor de 11 ani. De 4 ani sunt sindicalist.
Domnule Avramescu, sunt necajit in legatura cu faptul ca nesindicalistii din invatamant nu primesc niste DREPTURI stabilite prin lege. Pe ce baza aceste drepturi privind majorarea salariului la profesori au fost restranse?
Nu e o greseala juridica?
Cine are voie sa-mi restranga acest DREPT consfintit prin lege?
Ce mai pot face pentru a-mi recupera drepturile salariale?

Anonim spunea...

De ce in judetul Alba nu se dau toate sumele prevazute pentru anul 2015?Cine ne pacaleste,guvernul sau autoritatile locale?!!!!