De câtă forță, sacrificiu, demnitate, conștiință și luciditate este nevoie pentru a putea schimba un sistem tocmai cu oamenii care sunt rezultatul lui?


Abonează-te la sinvlex și pe Facebook !

vineri, 14 noiembrie 2014

Noul contract colectiv de muncă 2014-2015

4 comentarii:

Anonim spunea...

Am.inteles la art.35pct.2 ca :1)concediul.crestere copil reprezinta vechime in.munca necesara acordarii sporului de stabilitate,care modifica legea 63/2011?eu lucrez din.2003,iar intre 2008-2010 am fost in concediu crestere copil..mi se spune ca tocmai in.2015 , 1sept beneficiez de sporul de stabilitate..daca e adevarat ce am.inteles eu,inseamna ca pot sa-l cer de pe acum?
2)daca un salariat are peste 10ani vechime.isi poate lua doi ani de zile cfp?
3)concediul de studii de 3ani pentru salariatii care decid sa faca o.facultate,care e prevazut in.legea educatiei,mai este valabil?
Va rog frumos sa ma lamuriti,daca am.inteles gresit.Multumesc frumos

Anonim spunea...

ati pitea raspunde,va rog frumos?va multumesc mult!

Emilian Avramescu spunea...

Cititi cu atentie alin. 2. Veti constata ca urmeaya sa se intreprinda niste demersuri in vederea modificarii Legii 63. Cititi, va rog, cititi ! Uneori trebuie doar sa cititi cu atentia pana la capat.

Anonim spunea...

lucrez la o scoala gimnaziala 1-8ca fochist si intretinere am un punct termic cu doua cazane care functioneaza cu lemn si carbune si in aceias incinta mai exista un punc termic cu un cazan care incalzeste gradinita si este la o distanta de120 de metri si de trei anilucrez si la acest punct termic,,,intrebarea este nu trebuie sa fiu platit pentru munca prestata ?