De câtă forță, sacrificiu, demnitate, conștiință și luciditate este nevoie pentru a putea schimba un sistem tocmai cu oamenii care sunt rezultatul lui?


Abonează-te la sinvlex și pe Facebook !

joi, 3 iunie 2010

Noi facilităţi pentru membrii C.A.R. Învăţământ Constanţa

Casa de Ajutor Reciproc Învăţământ Constanţa a adoptat noi reguli privind acordarea împrumuturilor şi rambursarea ratelor, adaptate situaţiei dificile cu care se confruntă salariaţii din învăţământ în aceasată perioadă.
Mai multe amănute pe pagina oficială a CAR Învăţământ Constanţa

8 comentarii:

Bianca spunea...

Buna ziua! Sunt o salariata din orasul Constanta. Ma intrebam daca pot cotiza si inprumuta in consecinta de la CAR Constanta. De asemenea mai am intrebarea daca adresa afisata in partea stanga Pentru CAR Constanta din str. Stefan cel Mare, nr 29 mai este valabila, si as dori si un numar de telefon al CAR Constanta daca se poate.
Multumesc anticipat.
O zi buna!

Anonim spunea...

eu am o problema.
la noi in scoala s-au dat diferente pe sept,oct,nov si dec, in urma hotararii judecatoresti.
Intrebarea mea este:acum cand se calculeaza salariul ,se raporteaza la salariu+diferenta din octombrie?
Daca da ,care este explicatia legala?

Anonim spunea...

Buna ziua .Ma numesc Bacu Tereza , profesor titular de 24 ani la aceeasi scoala .Am urmat cursurile facultatii de matematica si fizica , la Universitatea Al. I .Cuza Iasi ., promotia 1987. In anul Inscrierii la facultate erau 2 optiuni : de 4 ani pentru prof de liceu si 3 ani pentru pro. scoala generala .Din motive personale am numai definitivatul .Conform ordinului dat in decembrie de ministru mi sa spus ca anii de facultate sunt egali cu 0 ca diploma nu mai este valabila , ceea ce din punctul meu de vedere imi incalca drepturile .Va rog sa-mi spuneti dumneavoastra daca este corect asa ceva .

Anonim spunea...

Dna Bacu mai intai invatati sa scrieti corect romaneste-cuvantul sa pe care l-ati scris legat se scrie in acest context s-a ,cred ca ar cam trebui sa mai puneti mana pe cartea de gramatica ca vorba aceea, sunteti profesor si mai va revoltati ca vreti sa vi se recunoasca diploma de 3 ani !
Numai Definitivatul il aveti ? dupa 24 de ani de invatamant trebuia sa ajungeti de mult la gradul didactic I,dar ma rog ...

Anonim spunea...

Stimata Dna Bacu, ori sunteti anonim ori sunteti Bacu Tereza,mai intai scrieti ANONIM si apoi in articol va dati numele....

Bacu Tereza spunea...

Pentru acel anonim care a scris pe data de 25 aprilie 2013 , 08:19 si 08:29 , si nu a avut curajul sa-si scrie numele .As fi dorit un raspuns profesional si nu unul de scoala primara

Bacu Tereza spunea...

Niciodata nu e prea tarziu

Anonim spunea...

Pentru Dna Profesor Bacu, aș dori să-i transmit un RĂSPUNS PROFESIONAL așa cum spune în comentariul anterior, nu v-ați dat gradele didactice din alte considerente și anume că dv. nu prea vă ocupați într-un mod PROFESIONIST de a pregăti elevii din școala la disciplina dumneavoastră cu scopul de a-i chema în particular la meditații.
Sunteți revoltată că nu vi se recunosc studiile ???
Frecventați cursuri de perfecționare, dați-vă gradele didactice, implicați-vă în pregătirea dumneavostră și apoi vi se vor recunoaște studiile IP 3 ani.
Poate ați aflat despre comentariile părinților și ale elevilor referitor la munca pe care o prestați în școala și cât interes depuneți pentru a-i învăța pe aceștia Teorema lui Pitagora !
Succes în CARIERA DIDACTICĂ pe care o depuneți și La Mulți Bani din meditații !
Apropo, nu pălăria arată pregătirea dumneavostră ci, modul de a va exprima și scrie ca un adevărat dascal care pretindeți că sunteți ,nu ?
Vă sugerez să începeți să faceți meditații la Limba și Literatura română.
Mult succes în noul an școlar !