De câtă forță, sacrificiu, demnitate, conștiință și luciditate este nevoie pentru a putea schimba un sistem tocmai cu oamenii care sunt rezultatul lui?


Abonează-te la sinvlex și pe Facebook !

joi, 21 iulie 2011

Bonjour, Boncafe !

Fetele de la Boncafe m-au făcut oaspetele lor. Postura mă onorează. Nu-i puţin lucru să împarţi prima pagină cu doctor Menci şi Dan Bitman. Bonjour, Boncafe !

2 comentarii:

Anonim spunea...

Bonjour domnule jurist!
ce se mai aude cu procesele pentru cei 25% opriţi în vara trecută? Unele şcoli au primit nişte hotărâri prin poşta şi iau banii ceilalţi ce fac?

Emilian Avramescu spunea...

Intr-adevar, sunt cateva zeci de procese castigate si cam tot atatea hotarari comunicate. Alte zeci de dosare sunt pe rol sau in curs de inregistrarea. Ritmul de inregistrare, judecare si pronuntare tine de mai multi factori: capacitatea liderilor de a intocmi corect si la timp documentatia, capacitatea noastra de a prelucra dosarele si capacitatea sistemului judiciar de a le inregistra si a da curs judecatii. Nu uitati ca este vacanta judecatoreasca si termenele sunt mult mai lungi. Odata comunicata hotararea, directorul scolii e obligat sa o execute.