De câtă forță, sacrificiu, demnitate, conștiință și luciditate este nevoie pentru a putea schimba un sistem tocmai cu oamenii care sunt rezultatul lui?


Abonează-te la sinvlex și pe Facebook !

marți, 15 mai 2012

Liviu Marian Pop - interimar la Educaţie

Ministrul Educaţiei, Ioan Mang, a demisionat din funcţie. Ministrul delegat pentru dialog social, domnul Liviu Marian Pop, a fost desemnat pentru a asigura interimatul, urmând să gestioneze şi organizarea examenului de Bacalureat 2012. Sinvlex îi urează succes !

3 comentarii:

Daniel Mălăelea spunea...

Mi-ar placea ca Liviu sa ramana ministru pana dupa alegerile parlamentare. Sunt sigur ca, pana atunci, Liviu va rezolva cateva dintre problemele stringente care afecteaza sistemul de invatamant romanesc. Succes, Liviu Marian Pop!

Anonim spunea...

Eu propun sa-l propuneti cu drepturi deplina pe Don Pedro Purcarea ministru cu drepturi depline sustinut de mafia locala a ISj si sindicatului FSLI ca sa ia toata lumea BAC-ul sa fiue mutumita si madam Purcarea cu o prima grasa spaguita in prag de pensie.
Succesuri

Anonim spunea...

Eu nu sunt de acord cu Dl POP in ceea ce priveste trecerea cadrelor didactice de la grupa mica la grupa pregatitoare. De ce, noi educatoarele, trebuie sa fim intotdeauna carne de tun? Ne-a cerut cineva parerea in privinta grupei pregatitoare ca sa treaca la sc? NU!!!!!!! Atunci nici nu are nimeni dreptul sa ne oblige sa facem ceva impotriva vointei noastre.
Domnule ministru, v-ar placea ca si noi cadrele didactice sa improvizam la clasa? Pt. ca dvs. ati afirmat ca sunteti nevoit sa improvizati... in ceea ce priveste grupa pregatitoare.