De câtă forță, sacrificiu, demnitate, conștiință și luciditate este nevoie pentru a putea schimba un sistem tocmai cu oamenii care sunt rezultatul lui?


marți, 13 ianuarie 2009

C.A.R. Învăţământ Constanţa - alternativă avantajoasă a creditului bancar

Măsurile de creditare impuse de BNR au îngreunat obţinerea împrumuturilor, în special pentru persoanele cu venituri mici sau medii. Singurele oferte ce vin, în prezent, din partea băncilor, sunt cele la produse de economisire. Pentru acestea, dobânzile au fost mărite de mai toate institutiile de creditare, în ideea atragerii de economii de la populaţie.
Cu toate acestea, nevoia multor persoane de a obţine bani nu este satisfacută, motivul principal fiind neîndeplinirea condiţiilor de eligibilitate, ceea ce se traduce, de multe ori, printr-un salariu mic.
Instituţie cu o tradiţie de zeci de ani, Casa de Ajutor Reciproc Învăţământ Constanţa reprezintă o alternativă foarte avantajoasă a creditului bancar. Membrii C.A.R Învăţmânt Constanţa pot obţine împrumuturi rapide, cu o dobândă mult mai mică decât cea practicată de bănci (1,5% aplicată la soldul rămas la împrumut în fiecare lună adică 9,75 % pe an). Pentru amănute privind condiţiile de înscriere şi de creditare, puteţi consulta noul site oficial al Casei de Ajutor Reciproc Învăţământ Constanţa - www.car-invatamant.blogspot.com