De câtă forță, sacrificiu, demnitate, conștiință și luciditate este nevoie pentru a putea schimba un sistem tocmai cu oamenii care sunt rezultatul lui?


Abonează-te la sinvlex și pe Facebook !

miercuri, 21 aprilie 2010

Profesor în greva foamei la Eforie

Liderul grupei sindicale de la Grupul Şcolar Carmen Sylva Eforie Sud, profesorul Petre Lucian a intrat astăzi în greva foamei. După cum afirmă liderul sindical, gestul său este motivat de atitudinea obstrucţionistă a directorului unităţii de învăţământ faţă de greva programată pentru mâine, 22 aprilie.

Într-o adresă comunicată profesorului Petre Lucian, directorul Becherescu Silvius susţine că liderul sindical "nu are dreptul de a afişa la intrările în unitatea şcolară, deoarece nu există definită această noţiune (...)". De asemenea, directorul unităţii susţine că "profesorii care vor participa la greva de joi, 22.04.2010, nu au temei legal să anunţe elevii claselor la care predau despre activitatea lor grevistă, deoarece există şi colegi care nu participă la grevă". 

 Liderul grupei sindicale de la Grupul Şcolar Carmen Sylva Eforie Sud, profesorul Petre Lucian  

9 comentarii:

Conu' Leonida spunea...

Nu vreau sa incurajez acest gest, guvernantii (politicienii) sunt mai rai decat cainii turbati, greva foamei nu va rezolva nimic, ci doar ii va ruina sanatatea.

Anonim spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=t-DjoIFIm4g

sunt un fost elev al profesorului Petre Lucian si am filmat asta in 2008. cat de moral mai poate fi acest om care bate elevii ?

Anonim spunea...

in primul rand domnul profesor nu ia dat degeaba castana acelui tip il cunosc destul de bine pe domnul profesor

Anonim spunea...

nu inteleg de ce se leaga toata lumea de acel filmulet lansat imediat dupa scandal pe youtube.este o prostie. eram in clasa cand sa intamplat acel incident. totul a fost o gluma. domnul petre era diriginte al clasei in care invatam si obisnuiam deseori sa glumim cu dansul. nu este nicidecum un nebun, jegos sau bataus de elevi. este un profesor cinstit, corect, care da notele pe merit.acesta reprezinta intr-adevar un exemplu de urmat pt toate cadrele didactice.cei care adreseaza cuvinte jignitoare la adresa acestui profesor sunt doar marionetele DOMNULUI, daca poate fi numit asa, Becherescu sau elevi prea puturosi care nu invata si au note mici la fizica.

Anonim spunea...

In legatura cu declaratia lui becherescu...esti o MINCIUNA.."Cum poti sa spui ma beche ca tu nu ai rupt afisele din scoala?..cum poti sa pui capul pe perna cand sti k un om face greva foamei ji nu a mai mancat de 5 zile stiind k sta foarte prost cu sanatatea??... Cum poti sa il dai afara din scoala pe DOMNUL Petre spunadu`i k sa faca greva foamei pe scarile liceului ji nu in scoala ta ...DA CE MA E SCOALA LU MATA?? k sa il dai tu afara ??...Beche nu uita cineva ne priveste de sus ji adevarul v`a ieshi la iveala ji o sa te duci la fund ji tu ji Paicu aia ;)...DOMNUL PETRE SA FITI TARE ORICUM STIU K NU VA LASATI PREJOS IN FATZA A UNOR EXCROCI

Anonim spunea...

haideti mai oamenilor nu mai luati apararea cuiva care greseste totusi Domnu Becherescu este un om cu care se pate vorbii si ise poate spune absolut orice haideti sa fim realisti credeti ca dansului ii convine ca domnu petre face aceasta greva nu cred si mai mult ca sigur nu poate sa stea linistit si isi face griji ceia ce se petrece cu domnu petre

Anonim spunea...

pentru comm-ul de sus....ce griji isi face daca joi domnul profesor a fost dat afara sa doarma..este un nemernic directorul abia astept sa se faca dreptate

Anonim spunea...

Isi face griji auzi becherescu ptr domnul petre =))...nu stiu ce a fost in capul tau knd ai lasat comentariul acela sincer ...mai bine TACI daca nu stii

Anonim spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=NcD0n0Q4J80 asteptam comentarii...intrati sa vedeti..ABUZURILE LU BECCHE