De câtă forță, sacrificiu, demnitate, conștiință și luciditate este nevoie pentru a putea schimba un sistem tocmai cu oamenii care sunt rezultatul lui?


Abonează-te la sinvlex și pe Facebook !

joi, 17 martie 2011

I.S.J. descoperă din nou America

Dacă I.S.J. ar deţine o arhivă cu adevărat organizată, ar şti că această "dilemă" a fost rezolvată încă din 2005. Important este că ministerul reconfirmă ceea ce sindicatele ştiau deja, iar I.S.J. uitase. Acum, că e voie de la Împărăţie şi s-a obţinut din nou HÂRTIA SALVATOARE, unii "manageri" vor fi fericiţi ! A se arhiva pentru posteritate !

adresa din 2011 adresa din 2005 

12 comentarii:

Anonim spunea...

America o redescopera Sindicatul in fiecare zi!

Anonim spunea...

Emilian Avramescu trebuie sa plece!

Emilian Avrămescu spunea...

Unii ar vrea, intr-adevar, ca Emilian Avrămescu sa plece. "Prietenii stiu de ce...". Numai ca nu mor caii cand vor pedelistii (fie ei declarati sau disimulati).
Sa traiti bine !

Anonim spunea...

Amin !!!
De ce nu te mai vor astia ? nu stiu cate drepturi ai castigat pentru sute sau poate mii de oameni ?

Anonim spunea...

De ce nu-l vor?

Unii nu-l vor pentru ca e corect.
Altii nu-l vor pentru ca e cinstit.
Unii nu-l vor pentru ca spune cu voce tare ceea ce are de spus.
Altii isi da seama ca el e mai destept ca ei.
Unora le e frica de ractiile lui.
Altora le e clar ca el e mai destept ca ei.
Unii nu-l vor pentru ca el e apreciat, e iubit de oameni.
Altii nu-l vor, si totusi il vor.

Anonim spunea...

"Altii isi dau seama..."
Am gresit mai devreme, n-am recitit ceea ce am scris. Dar imi asum greseala, iar voi cititori, imi veti intelege indignarea din aceste momente.
Tara a ajuns unde a ajuns, pentru ca sunt prea multi amatori peste tot. Pe profesionisti ii lasam sa plece...sau ii gonim...

Tmanuela spunea...

s-a modificat ceva la vechimea in invatamant, ma refer la cei cu 10 ani intrerupti li se mai scade procentul ala numit fidelitate?

Horatiu Swarthz spunea...

Emilian Avramescu este un tip iscusit care decupează zilnic o felie de branza mucegaită dintr-o putină cilindrică numită România încercând să îi pună un ambalaj din curcubeul universului!
Traian Băsescu este omul care îţi acordă sprijin când îţî este greu şi te pedepseşte când ai făcut o greşeală! Înzestrat cu ospitalitatea sorgintei româneşti, este preşedintele care nu îţi va întoarce niciodată spatele atunci când eşti deznădăjduit.

Anonim spunea...

Această pagină de internet numită Emilian Avramescu ar trebui conservată într-o sticlă şi păstrată într-o groapă abisală!

Emilian Avrămescu spunea...

Ma, baieti, frustrarile de ordin literar (si literal) ale unora chiar nu-si au locul pe blogul asta. Daca n-as sti ca sunteti platiti sa le invatati pe de rost si sa le postati pe unde apucati, poate v-as da o sansa. Sa traiti abisal de bine !

Anonim spunea...

pt dnul jurist avramescu pot adresa aici o intrebare?

Anonim spunea...

Domnule Avramescu, lasati-i sa vorbeasca............"Gura lumii...sloboda".Nu au de ce se lega pt ca ati demonstrat ca sunteti profesionist.Invidia ii omoara.
In alta ordine de idei. Daca ma puteti ajuta caci am o dilema.
Sunt prof titular la un liceu in cta. in anul scolar 2007-2008 am fost in concediu fara plata, apoi din 2009 in concediu pt cresterea copilului pana in august 2011..Exista posibilitatea sa mai pastrez postul inca un an?Va multumesc anticipat