De câtă forță, sacrificiu, demnitate, conștiință și luciditate este nevoie pentru a putea schimba un sistem tocmai cu oamenii care sunt rezultatul lui?


Abonează-te la sinvlex și pe Facebook !

miercuri, 30 martie 2011

Un fleac, s-au autosupendat şi ei !

Aflu de blogul domnului Liviu Pop că forumul educaţional a fost închis/suspendat temporar. Cauza, care seamănă a pretext, ar fi retragerea din joc a SIVECO şi a moderatorilor. Întrebarea e: de ce s-o fi retras SIVECO? 

P.S.
Încep să fiu convins că suspendarea contului meu pe forumul educaţional nu a fost chiar o întâmplare....  

4 comentarii:

NuSuntEu spunea...

Cred că este o acţiune care urmăreşte ruperea relaţiilor de comunicare între cadrele didactice din ţară , deoarece era o sursă de informare şi de aflare a noutăţilor.

Daniel Mălăelea spunea...

Emilian, eu cred ca nu au mai putut sa continue fara noi. Retragerile noastre au fost 2 pierderi foarte mari pentru forumul edu.ro
Ha, ha! Mai avem 2 forumuri pe care nu ni le poate nimeni inchide.

yoko70 spunea...

...probabil ca acum a aflat si funerica_ca exista acest forum al profesorilor...si a zis:"ai dracu'profi care ma injura"..."in loc sa imi spuna ca-s cel mai frumos din tara goala profii fac"didactice" cu mine":)))))

MATA-HARI spunea...

Funebriu & co. se tem, se tem de cutremur, nu de un eventual cutremur la Cernavodă, de CUTREMURUL declansat de catre NOI!
....Bucurati-va fratilor, zilele LOR sunt numarate!!!!