De câtă forță, sacrificiu, demnitate, conștiință și luciditate este nevoie pentru a putea schimba un sistem tocmai cu oamenii care sunt rezultatul lui?


Abonează-te la sinvlex și pe Facebook !

vineri, 3 iulie 2009

Mazăre: nu putem acorda o primă de vacanţă profesorilor

Înr-un interviu acordat Realitatea TV, primarul Constanţei, Radu Mazăre, a declarat că bugetul local nu are banii necesari acordării unei eventuale prime de vacanţă salariaţilor din învăţământ. Radu Mazăre a mai spus că, oricum, din punctul său de vedere, aceste fonduri ar trebui asigurate din bugetul de stat şi nu din bugetele locale. 
Conform declaraţiei lui Mazăre, trupa de samba adusă de primărie la Mamaia a costat cca 350.000 de euro, sumă achitată din taxa de barieră, dar şi din bugetul local al Municipiului Constanţa. Radu Mazăre spune că trupa de samba va atrage mai mulţi turişti la Mamaia, ceea ce va aduce mai multe locuri de muncă şi mai mulţi bani Constanţei, un oraş care trăieşte din turism şi nu unul muncitoresc (vezi interviul).


REALITATEA.NET  

3 comentarii:

Anonim spunea...

Pai pe primarul Constantei il intereseaza profiturile primariei(adica ale lui proprii) ce treaba mai are cu cadrele didactice ale judetului! Ce mai conteaza ca nu ne-am primit deconturile din februarie,ca nu am primit banii pe concediu......de prima nici ca se aude ceva sau bonuri de vacanta...alea sunt pentru ei!, ca doar criza este pentru popor, nu pentru ei! La primele care le-au incasat dumnealor te cred si eu ca restul.......stii dupa noi potopul! Prost ala care mai voteaza PSD-PD-L hotii si mincinosii tarii!

agnosticus spunea...

Bine că are bani să plătească curve profesioniste!

Emilian Avrămescu spunea...

Constanta, unul dintre cele mai urate si mai fade orase mari din Romania. Un kitsch in stilul Mazare.