De câtă forță, sacrificiu, demnitate, conștiință și luciditate este nevoie pentru a putea schimba un sistem tocmai cu oamenii care sunt rezultatul lui?


Abonează-te la sinvlex și pe Facebook !

joi, 27 ianuarie 2011

De ce nu cerem răspicat demisia lui Băsescu?

Oare cum ar reacţiona românii, presa şi comunitatea internaţionale, dacă  marile organizaţii sindicale ar declanşa o campanie de strângere de semnături prin care se solicită demisia preşedintelui Traian Băsescu şi demisia premierului Boc?
Pariez că s-ar strânge pe puţin 10 milioane de semnături. 
Ar fi, evident, un demers care nu poate produce efecte juridice, dar care va pune o imensă presiune psihologică asupra actualei puteri. 5 comentarii:

Daniel Mălăelea spunea...

Emi, crezi ca liderii de sindicat ar face un astfel de demers? Eu nu cred. Daca faceau ce puteau si era necesar sa faca, nu ajungeam aici.

Anonim spunea...

... si sa il punem in loc pe Antonescu. Cum ar mai curge lapte si miere pentru toti!!

Tot raul de care sufera natiunea se datoreaza exclusiv actualei puteri, nimic nu poate fi reporsat altora. Absolut nimic!

Sunt total de acord cu propunerea ta, Emi. Eu zic sa incepi prin a posta o lista de semnaturi pe net.

Emilian Avrămescu spunea...

N-ar avea niciun sens sa incep eu ceva in aceasta directie, pentru ca, practic, nu reprezint pe nimeni. Impactul ar fi major daca ar face-o sindicatele, ca organizatii reprezentative pentru atatea sute de mii de oameni.

Anonim spunea...

pariez ca ai pierde pariul

Anonim spunea...

sper sa cada basescu