De câtă forță, sacrificiu, demnitate, conștiință și luciditate este nevoie pentru a putea schimba un sistem tocmai cu oamenii care sunt rezultatul lui?


Abonează-te la sinvlex și pe Facebook !

vineri, 21 ianuarie 2011

TX

Ieri am primit o înjurătură de la un partener de trafic; pentru că nu i-am făcut loc mai repede; el fiind pe contrasens, pe o stradă cu sens unic; pe care eu rulam. Regulamentar... El avea număr bulgăresc, cu TX. N-am insistat. Riscam să iau şi bătaie.  

8 comentarii:

Anonim spunea...

nu sunteti primul..care primiti injuraturi..de la un partener de trafic..care rula pe o strada cu sens unic pe contrasens..si nu avea numere de bulgaria..de romania...si am ripostat..degeaba..raspunsul a fost.." ce? n-ai loc? si ce daca sunt pe contrasens? "...din pacate din cauza unor astfel de "PARTENERI DE TRAFIC" ne mor copiii, nevestele, barbatii, bunicii si bunicile, paarintii, neamurile, dusmanii, prietenii, etc.,etc., etc....

M. Stefan spunea...

Paradoxurile ,, made in Romania,, se datoreaza fie ,, vidului legislativ,, fie ( si tind sa cred ca acesta este motivul) ceții de pe ochi și de pe creier. Cred ca suntem singurii ( ex Marea Britanie) europeni care desi au o lege a circulatiei care spune ca se circula pe partea dreapta , omologăm mașini cu volan pe stânga. Grecii s-au gândit să aducă bani al buget din impozitele pe autovehicule și au dat o lege prin care te obliga , chiar cetățean străin fiind, ca după 6 luni să-ți înmatriculezi mașina în țara lor, noi lăsăm să circule concetățenii cu domiciliul în România cu mașini cu nr de Bulgaria, Franța, Spania, etc., desi si la noi (Ordonanta de urgenta nr. 195 / 2000 la Art. 31. - (1) precizeaza ca -Persoana care detine autovehicule sau remorci înmatriculate în alte state si are sau îsi stabileste domiciliul ori resedinta în România este obligata sa le înmatriculeze în termen de 90 de zile de la data intrarii în tara a acestora sau de la data stabilirii domiciliului ori resedintei proprietarului în România.
(2) Orice vehicul înmatriculat în strainatate care nu este în proprietatea unei persoane cu domiciliul, resedinta sau sediul în România, dar se afla în folosinta cu orice titlu a unei astfel de persoane, poate circula în România o singura perioada de maximum 120 de zile de la intrarea în tara. Oare de ce onorata POLITIE ROMANA nu aplica prevederile ordonantei ???? ( e o intrebare retorica bineinteles!!!!)

M.Stefan - SCUZE- ERATA spunea...

Scuze am tastat greșit , vroiam sa spun ca omologam masini cu volan pe dreapta!!! Inca odata scuze !

Anonim spunea...

Tot astept un comentariu din partea ta cu privire la acordul PNL-PC. Sa inteleg ca nu te deranjeaza? Ca il consideri normal?

Astept de asemenea o pozitie critica cu privire la dicatatura ce s-a instaurat in pnl. Ti se pare normal ca un membru sa fie sanctionat pentru ca are o alta opnie decat mult prea iubitul sau sef? Nu te deranjeaza sa vezi ca in aceleasi conditii altul pur si simplu este dat afara din partid?

Aveam impresia ca crezul tau te indeamna la a lua o pozitie in acest sens, indiferent daca ai fi considerat frustrat de cel pe care il idolatrizezi fara motiv. Sau esti si tu orbit de praful aruncat in ochii tuturor de cei de la bucuresti.

Daca nici macar pnl nu mai reprezinta o alternativa, atunci cine?

ps. fac un copy/paste doar pentru a-ti aduce aminte...

Anonim spunea...

Injuraturile din trafic ne intereseaza? ori faptul ca nu se aude nimic de greva...si stam pe 75%din salariu?

Emilian Avrămescu spunea...

@Anonimului care ii tot trage cu dictatura din PNL: nu mai astepta n comentariu din partea mea, ca astepti degeaba. Cred ca esti doar un pedelist ofticat.

@Anonimului interesat de greva: va rog sa cititi conditiile privind declansarea grevei. Le gasiti chiar pe sinvlex. Oricum, daca n-ati inteles pana acum, va mai spun o data - decizia de declansare a grevei va apartine (dumneavoastra si celorlalti membri de sindicat).
Cat despre injuraturile din trafic, da ma intereseaza.

Anonim spunea...

Pacat, sunt de-a dreptul dezamagit de reactia ta, iar asta pentru ca, desi nu comentezi, inteleg ca esti de acord cu miscarea PNL-ului si implicit cu votarea lui Mazare la urmatoarele alegeri locale (si probabil nu numai).

Sunt dezamagit si pentru ca nu ma asteptam la atat de putina verticalitate din partea unei persoane ca tine.

Credeam ca ceea ce te mana in lupta sunt principiile, iar nu ura, idealurile, iar nu frustrarea, limpezimea, iar nu tulburarea, gandirea critica, iar nu imitarea grosolana a unui comportament infantil (aici ma refer la cel al lui Antonescu si crede-ma ca nu te prinde).

Emilian Avrămescu spunea...

In BM am votat impotriva aliantei cu PSD, tocmai pentru ca nu-l voi vota nicand pe Mazare.