De câtă forță, sacrificiu, demnitate, conștiință și luciditate este nevoie pentru a putea schimba un sistem tocmai cu oamenii care sunt rezultatul lui?


Abonează-te la sinvlex și pe Facebook !

luni, 6 februarie 2012

Casa de Ajutor Reciproc - Învăţământ Constanţa, alternativă a creditului bancar

În contextul înăspririi condiţiilor pentru obţinerea unui credit bancar, Casa de Ajutor Reciproc - Învăţământ Constanţa reprezintă alternativă viabilă şi facilă pentru a împrumuta bani rapid şi cu o dobândă mică.
Pentru a putea beneficia de un împrumut este nevoie să deveniţi membru C.A.R.
Poate fi membru C.A.R. Învăţământ Constanţa orice salariat din sistemul de învăţământ de stat al judeţului Constanţa. Cotizaţia lunară este  de minim 20 de lei şi maxim 150 de lei şi este necesară pentru constituirea fondului social personal al membrului C.A.R.
Împrumutul se acordă după minim 3 luni de la înscriere. Cuantumul maxim al împrumutului este de 3 ori fondul social al membrului C.A.R.
Dobânda este 1,5%, aplicată la soldul rămas la împrumut în fiecare lună, adică 9,75 % pe an.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Dar, sa nu uitam ca nu sunt banci cu dobanda sub 1.3% la sold, un mod de calcul care nu face decat da ascunda dobanda reala. Si mai ales ca....te inscrii cand vrei dar pleci doar in conditiile lor! Vezi lichidarea prin compensare, doar daca inceteaza contractul de munca , plecare in strainatate . Si sa nu amintim de atitudinea doamnelor care uita ca sunt salariatele car-ului nu patroanele lui.

Emilian Avrămescu spunea...

E posibil sa particularizati. Va puteti exprima parerile si pe site-ul oficial al CAR, precum si pe adresa de email.

Anonim spunea...

http://www.ziuaconstanta.ro/rubrici/editorial/constanta-de-dupa-mazare-si-nicusor-82887.html

Anonim spunea...

Nene anonim de la 21:07, se vede ca nu stii nimic. Citeste conditiile de retragere de pe site-ul CAR, si dupa aceea vorbeste. Cat priveste atitudinea doamnelor, daca vii cu cereri care frizeaza absurdul, cateodata, ce ai vrea sa te puna in rama? Sunt si ele salariate, tracasate de atatea probleme(mai ales in ultima perioada), dar membrii stii una si buna. Ca ei au dreptate intotdeauna. Nu e chiar asa!