De câtă forță, sacrificiu, demnitate, conștiință și luciditate este nevoie pentru a putea schimba un sistem tocmai cu oamenii care sunt rezultatul lui?


Abonează-te la sinvlex și pe Facebook !

luni, 6 februarie 2012

Casa de Ajutor Reciproc - Învăţământ Constanţa, alternativă a creditului bancar

În contextul înăspririi condiţiilor pentru obţinerea unui credit bancar, Casa de Ajutor Reciproc - Învăţământ Constanţa reprezintă alternativă viabilă şi facilă pentru a împrumuta bani rapid şi cu o dobândă mică.
Pentru a putea beneficia de un împrumut este nevoie să deveniţi membru C.A.R.
Poate fi membru C.A.R. Învăţământ Constanţa orice salariat din sistemul de învăţământ de stat al judeţului Constanţa. Cotizaţia lunară este  de minim 20 de lei şi maxim 150 de lei şi este necesară pentru constituirea fondului social personal al membrului C.A.R.
Împrumutul se acordă după minim 3 luni de la înscriere. Cuantumul maxim al împrumutului este de 3 ori fondul social al membrului C.A.R.
Dobânda este 1,5%, aplicată la soldul rămas la împrumut în fiecare lună, adică 9,75 % pe an.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Dar, sa nu uitam ca nu sunt banci cu dobanda sub 1.3% la sold, un mod de calcul care nu face decat da ascunda dobanda reala. Si mai ales ca....te inscrii cand vrei dar pleci doar in conditiile lor! Vezi lichidarea prin compensare, doar daca inceteaza contractul de munca , plecare in strainatate . Si sa nu amintim de atitudinea doamnelor care uita ca sunt salariatele car-ului nu patroanele lui.

Emilian Avrămescu spunea...

E posibil sa particularizati. Va puteti exprima parerile si pe site-ul oficial al CAR, precum si pe adresa de email.

Anonim spunea...

http://www.ziuaconstanta.ro/rubrici/editorial/constanta-de-dupa-mazare-si-nicusor-82887.html

Anonim spunea...

Nene anonim de la 21:07, se vede ca nu stii nimic. Citeste conditiile de retragere de pe site-ul CAR, si dupa aceea vorbeste. Cat priveste atitudinea doamnelor, daca vii cu cereri care frizeaza absurdul, cateodata, ce ai vrea sa te puna in rama? Sunt si ele salariate, tracasate de atatea probleme(mai ales in ultima perioada), dar membrii stii una si buna. Ca ei au dreptate intotdeauna. Nu e chiar asa!

kumah james spunea...

Sunteți un bărbat sau o femeie de afaceri? Sunteți într-o situație financiară sau aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie să plătiți împrumuturile Datoriile lor sau să vă plătiți facturile sau să începeți o afacere frumoasă? Aveți un scor de credit scăzut și veți găsi greu să obțineți împrumut de capital de la băncile locale / alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut sau de finanțare pentru orice motiv, cum ar fi:
a) Împrumut personal, expansiune de afaceri,
b) Înființarea de întreprinderi, educație,
c) consolidarea datoriilor,
d) Împrumuturi cu bani grei

Oferim împrumuturi cu dobândă redusă de 3% și cu garanții și nu garanții, oferim împrumuturi personale, împrumuturi de consolidare a datoriilor, capital de risc Capital, împrumut de afaceri, împrumut de învățământ, ipotecă sau împrumuturi pentru orice motiv ".

Cu toate acestea, metoda noastră oferă posibilitatea de a specifica suma împrumutului necesar și, de asemenea, durata pe care o puteți permite, vă oferă o șansă reală pentru a obține fondurile de care aveți nevoie!

Aceste împrumuturi personale pot fi aprobate indiferent de creditul dvs. și există o mulțime de clienți fericiți pentru a susține această afirmație. Dar nu veți obține doar împrumutul personal de care aveți nevoie; veți obține cele mai ieftine. Aceasta este promisiunea noastră: garantăm cea mai mică rată pentru toate împrumuturile cu beneficii colaterale gratuite.

Ne străduim să lăsăm o impresie de durată pozitivă depășind așteptările clienților noștri în tot ceea ce fac. Scopul nostru este să vă tratăm cu demnitate și respect, oferind în același timp servicii de cea mai bună calitate în timp util.

Email: midland.credit2@gmail.com
Numele companiei: MIDLAND CREDIT HOME
Vizitați-ne la: www.midlandcreditonline.com