De câtă forță, sacrificiu, demnitate, conștiință și luciditate este nevoie pentru a putea schimba un sistem tocmai cu oamenii care sunt rezultatul lui?


Abonează-te la sinvlex și pe Facebook !

miercuri, 2 septembrie 2009

Primăria Medgidia: nu sunt bani pentru decontul navetei

Vizită, săptămâna trecută, la Primăria Medgidia. Discuţii pe tema restanţelor decontului pentru navetă. Nu sunt şanse ca problema să se rezolve pe cale amiabilă, pentru că, ni s-a spus clar, nu există bani. Atunci când vor fi, dacă vor fi, restanţele vor fi onorate. Probabil că se va ajunge la instanţa de judecată, dacă cei în cauza vor dori. Chestiune  de timp (cel puţin câteva luni). 

3 comentarii:

Anonim spunea...

Nici la Dobromir nu s-a mai primit de la 1 ianuarie decontul.

Emilian Avrămescu spunea...

Stiu, astept documentatia pentru a putea actiona in instanta.

Anonim spunea...

Municipiul Medgidia a devenit intr-un an si cinci luni de cand este condus de triada Gana-Mirica-Tutuianu un oras capusat. Iordache este marioneta celor trei si nu poate gandi. De fapt nici nu gandeste el, ci gandeste Gana pentru el. Gana, de care Iordache este atat de lipit, incat nici nu ati crede. Iar triada Gana-Mirica-Tutuianu este taman triada legata de Butnaru si care in 2004 a facut jocurile in turul II pentru ca Dumitru Moinescu sa castige alagerile in dauna perechii Pintilie-Iordache. Atunci Iordache a intrat in spital, foarte bolnav. Poate va intrebati de ce acum s-a lipit de cei 3 care au contribuit indirect la spitalizarea lui in 2004. Raspunsul este dat de afacerile pe care le are cu Ion Gana de care nu se poate desparti nici in somn. O marioneta in mana triadei-asta este Marian Iordache. Nu mai amintesc de faptul ca in campania din 2008 am fost amenintat de Constantin Gana, fratele lui Ion Gana, pentru ca el ii facea campanie lui Moinescu, iar eu lui Iordache si eu i-am spus actualului primar ce face fratele lui Gana. Acum Ion Gana e sef la DSP, fratele sau - Constantin Gana e si el angajat la DSP, desi a fost anti-Iordache. De ce? Pentru ca Iordache este strans legat, ombilical, de Ion Gana si clanul sau.