De câtă forță, sacrificiu, demnitate, conștiință și luciditate este nevoie pentru a putea schimba un sistem tocmai cu oamenii care sunt rezultatul lui?


Abonează-te la sinvlex și pe Facebook !

marți, 23 martie 2010

"Boc, Boc, Boc, nu te mai vrem deloc !"

La mitingul de la Constanţa s-a strigat "Cinste lor, cinste lor, cinste buzoienilor !", dar şi "Boc, Boc, Boc, nu te mai vrem deloc !"


4 comentarii:

clarobscur spunea...

păi... ar cam fi nevoie de-o cinste, că nu mai avem nici cu ce ieşi din casă

Anonim spunea...

Din câte ştiu, la Buzău, se luase în calcul chiar şi blocarea podului de la Mărăcineni. Profesorii sunt într-un grad ridicat de exasperare, sentiment ce se acutizează zilnic. Pentru moment abuzurile autorităţilor locale şi centrale s-au oprit dar nu se ştie pentru cât timp (am fost ameninţaţi cu puşcăria, cu desfacerea contractelor de muncă, am fost forţaţi să semnăm liste nominale prin care RENUNŢĂM la măririle stabilite prin hotărâri judecătoreşti - din păcate la unele licee unii profesori au semnat aşa ceva). Ieri (24 martie) alături de noi au fost părinţi şi elevi. Sper să nu cedăm. Sunt şcoli în judeţ unde profesorii nu au primit niciun leu, ba chiar în unele cazuri primarii solicită cadrelor didactice să returneze bani de acasă...

Emilian Avrămescu spunea...

@clarobscur

... si veti fi infasurati in drapelul sindical

Anonim spunea...

nu doar un simplu miting...trebuie sa inchidem scoala si sa fim alaturi de buzoieni!!!