De câtă forță, sacrificiu, demnitate, conștiință și luciditate este nevoie pentru a putea schimba un sistem tocmai cu oamenii care sunt rezultatul lui?


Abonează-te la sinvlex și pe Facebook !

marți, 21 aprilie 2009

Deci, nu sunt bani pentru tichete cadou şi la Constanţa?

Daca in urma cu un an Primaria Constanta a cheltuit pe cafelele si ceaiurile pensionarilor 74.000 de lei, anul acesta plateste peste 720.000 de lei, adica de zece ori mai mult.
Primarul Radu Mazare vrea sa spuna ca, in numai un an, o cafea s-a scumpit de zece ori. Asta desi distribuitorul a ramas acelasi, fosta firma a pesedistului Ovidiu Chirca, om de baza al echipei Mazare, scrie Ziua de Constanta .
Serviciul de instalare a automatelor de preparare a bauturilor calde a fost atribuit tot SC Prodigy Corporation. Primaria Constanta instiinta, prin anuntul publicat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice pe 24 decembrie 2008, ca este in cautarea unui furnizor de ceaiuri si cafele si pentru 2009.
Dupa ce a dat sfoara in tara printr-o licitatie deschisa ca este in cautarea unui furnizor de ceaiuri si cafele, pe 20 februarie contractul a fost atribuit tot firmei Prodigy Corporation, singura care a fost interesata de oferta.
Valoarea estimata pe care municipalitatea era dispusa sa o ofere contra cafelelor pe un an ale pensionarilor, era de 666.900 lei fara TVA. Asta in contextul in care, in 2008, Primaria Constanta a dat pe cafelele seniorilor aproximativ 75.000 de lei. Ceea ce inseamna ca anul acesta, municipalitatea reprezentata de Radu Mazare mai mult decat estimase initial pe "tratatiile" principalilor votanti ai actualului primar, avand in vedere ca suma finala este de 720.000 de lei.
sursa: www.ziuaconstanta.ro

 

6 comentarii:

Anonim spunea...

esti jalnic.

Emilian Avrămescu spunea...

Mai, anonim (si la propriu si la figurat), esti cumva vreunul dintre cei care fumeaza din trabucul lui M.?

Anonim spunea...

mai verifica si tu ce pui pe site! nu mai repeta ca papagalul tot ce spun analfabetii de la "ziua". Anul trecut a furnizat cafele firma sc euro black sea company srl si valoarea contractului a fost chiar mai mare decat cea de acum.

Emilian Avrămescu spunea...

Mai, anonim (si la propriu si la figurat), de cand se citeste blogul asta la PSD/Primarie/Telegraf? Aveti sarcina de serviciu? Nu e treaba mea sa verific stirile care apar intr-un ziar - am citat o sursa.
Apoi, daca "aia" de la "Ziua" sunt analfabeti, aia de la "telejaf" cum sunt?

Anonim spunea...

nu ca ii tin partea anonimului de mai sus, dar si eu consider ca ar trebui sa verifici ce pui pe blog. Ar trebui sa te reprezinte si sa iti aduci propria contributie la intelegerea de catre vizitatori tai a celor preluate din diverse surse. In momentul in care preiei fara a verifica devii doar un mijloc de promovare a intereselor unuia sau altuia.
alt anonim

Emilian Avrămescu spunea...

Stirile trebuie verificate de jurnalistii profesonisti. Odata ce apar intr-un ziar se presupune ca sunt verificate.
Apropo de interese: daca blogul asta e un mijloc de promovare a intereselor sindicalistilor din invatamant, ma declar multumit.
P.S. - Mi-ar placea sa fac polemica, daca se poate, cu oameni vii. In spatele anonimatului e usor sa faci pe grozavul...